Trustpilot
utvendig vindusvask

Vindusvask

AQUACLEAN: Kjemikaliefri, miljøvennlig vindusrengjøring opptil 16 meter høy!

Med AQUACLEAN sin profesjonelle og miljøvennlige vindusrengjøringsutstyr uten kjemikalier, er det enkelt for oss å vaske utvendig vindusvask dine opptil 16 meter høyde, uten bruk av farlige stiger, stillas eller heiser.

Ønsker du å bestille tjenester?

Ring Oss:

eller fullfør forespørselen


  Vindusvask

  Topmoderne og miljøvennlig vindusrengjøringstjeneste med AQUACLEAN

  Vinduene dine vil skinne som aldri før når de rengjøres av vår ekspertise og toppmoderne teknologi fra Europa.

  Med AQUACLEAN sin profesjonelle og miljøvennlige vindusrengjøringsutstyr uten kjemikalier, er det enkelt for oss å vaske vinduene dine opptil 16 meter høyde, uten bruk av farlige stiger, stillas eller heiser. Vår teleskopiske børste og rent vann teknologi gjør jobben enkel og effektiv! Vi sørger også for at vinduene dine holder seg rene lenger med en antistatisk overflatebehandling. Vårt system er skånsomt mot overflater som er følsomme for kjemikalier, slik at du kan stole på at vinduene dine vil se ut som nye etter vår behandling.

  Hos oss står kundene i fokus, og vi er alltid klare til å tilby den beste kvaliteten og prisen som mulig. La oss gi vinduene dine den rengjøringen de fortjener!

  Vi i Sandvika rengjøringsbyrå lover våre kunder den beste vinduet renholdstjenester.

  Enten hjemme eller på arbeidsplassen din, kan du være trygg på at innvendige og utvendig vinduer skal rengjøres med en lisensiert, forsikret og profesjonelle materialer.

  Vi vasker vinduer for private husstander. Alt fra mindre leiligheter til større boliger. Vi gjennomfører både innvendig og utvendig vindusvask, også i høyder. Er dere flere i et nabolag som ønsker å få vinduene vasket samtidig? Ta kontakt for en ekstra god pris!

  Hvorfor bestille utvendig vindusvask renhold hos SVRB?

  Hvis du har behov for rengjøring, rengjøring av leiligheter eller hushjelp, er vi ganske enkelt den beste og mest praktiske rengjøringstjenesten der ute. Vi vet at du vil ha den billigste rengjøringen av huset mens du fremdeles har tillit til at du vil motta en renholder som er grundig og profesjonell, med stor oppmerksomhet på detaljer. Når du registrerer deg for en praktisk husrengjøringsplan, tar vi sikte på å tilby deg akkurat det.

  • Vettede og bakgrunnssjekkede fagfolk.
  • Støttet av Handy Happiness Garanti.
  • Vennlig 24/7 kundeservice
  • Rimelig pris på forhånd