Trustpilot
img img img img

Pålitelige og kvalitetsorienterte tjenester

Renhold firma Sandvika

Sandvika Renhold er ditt pålitelige renhold firma i Norge. Vi leverer førsteklasses renholdstjenester til både hjem og bedrifter. Vårt erfarne team av rengjøringseksperter bruker moderne utstyr og effektive metoder for å sikre grundig og pålitelig renhold.

Vårt fokus er å levere høy kvalitet og tilfredsstillelse til våre kunder. Vi tilpasser oss dine behov, enten det er periodisk renhold eller en engangsjobb, og vi er fleksible med hensyn til tidspunkter som passer deg. Velg Sandvika Renhold for en enklere og stressfri renholdsopplevelse.

Kontakt Sandvika rengjøringsbyrå i dag for den beste rengjøringsopplevelsen.

Author Image
Sandra L.

Daglig leder

Author Signature

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet, og driver lovlig rengjøring.

Som godkjent renholdsvirksomhet er vi tilknyttet godkjent bedriftshelsetjenste, og oppfyller kravene i arbeidsmiljøloven: skriftlige arbeidsavtaler, betaler arbeidstakere tarifflønn og sikrer arbeidstakere økonomisk kompensasjon i tilfelle yrkesskade.

Vårt oppdrag

Det at vi allerede har drevet denne virksomheten i fire år, og vokser hvert år, antyder at vi yter profesjonelle tjenester. Vi har mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder der de fremhever vår profesjonalitet og fleksibilitet.

Vår visjon

Vår visjon er å være din families trofaste samarbeidspartner som yter stor tillit fordi vi rett og slett bare fikser det!

Vår strategi

Sandvika rengjøringsbyrå har stort fokus på trivsel blant sine ansatte. Dette oppnås ved å skape god kommunikasjon mellom ansatte og leder, samt at våre ansatte er med i bedriftens utvikling og vekst.

Kundeanmeldelser

Hva sier kunden om oss?

Gisle
Gisle

Anbefales! De kom til avtalt tid, og rengjøringen var meget bra. Dette var et flyttevaskoppdrag, og kjøperen godkjente vasken uten anmerkninger. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen.

m. Hotvedt
m. Hotvedt

Fantastisk service og ikke noe tull. Vi brukte vaske garantien deres en gang og de stilte opp uten noen vanskeligheter. Anbefales virkelig:)

V. Andreev
V. Andreev

Selv om det var relativt kort varsel, SANDVIKA RENGJØRINGBYRÅ klarte å gjøre veldig bra jobben i god tid til avtalt pris.

V. Andreev
V. Andreev

Selv om det var relativt kort varsel, SANDVIKA RENGJØRINGBYRÅ klarte å gjøre veldig bra jobben i god tid til avtalt pris.

brand
brand
brand
brand
brand
brand