img img img img
Om Oss

Vi jobber for deg. Leter du etter rimelige og kvalifiserte renholdere?

Sandvika rengjøringsbyrå er kanskje akkurat det du trenger. Vårt mål er å yte god service til våre kunder og hver kunde er dyrebar for oss. Vi utfører kvalitetsarbeid for ditt hjem eller deres kontorlokaler. Vi er et firma som du kan stole på.
Ved hensyn til våre kunder stiller vi oss høye krav til arbeidet vi utfører slik at du kan bruke tiden din på noe du virkelig nyter. Vi er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. For å tilfredstille våre kunder reagerer vi raskt samt er vi fleksible når det gjelder tidspunkt for oppdrag.
Periodisk renhold eller enkeltoppdrag. Vi bruker moderne utstyr og de mest effektive materialer når vi utfører rengjøring. Det kan være både periodisk rengjøring og et enkeltoppdrag. Vi jobber for deg slik at du kan slappe av.
Author Image
Sandra L.

Daglig leder

Author Signature

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet, og driver lovlig rengjøring.

Som godkjent renholdsvirksomhet er vi tilknyttet godkjent bedriftshelsetjenste, og oppfyller kravene i arbeidsmiljøloven: skriftlige arbeidsavtaler, betaler arbeidstakere tarifflønn og sikrer arbeidstakere økonomisk kompensasjon i tilfelle yrkesskade.

Vårt oppdrag

Det at vi allerede har drevet denne virksomheten i fire år, og vokser hvert år, antyder at vi yter profesjonelle tjenester. Vi har mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder der de fremhever vår profesjonalitet og fleksibilitet.

Vår visjon

Vår visjon er å være din families trofaste samarbeidspartner som yter stor tillit fordi vi rett og slett bare fikser det!

Vår strategi

Sandvika rengjøringsbyrå har stort fokus på trivsel blant sine ansatte. Dette oppnås ved å skape god kommunikasjon mellom ansatte og leder, samt at våre ansatte er med i bedriftens utvikling og vekst.

Kundeanmeldelser

Hva sier kunden om oss?

Gisle
Gisle

Anbefales! De kom til avtalt tid, og rengjøringen var meget bra. Dette var et flyttevaskoppdrag, og kjøperen godkjente vasken uten anmerkninger. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen.

m. Hotvedt
m. Hotvedt

Fantastisk service og ikke noe tull. Vi brukte vaske garantien deres en gang og de stilte opp uten noen vanskeligheter. Anbefales virkelig:)

V. Andreev
V. Andreev

Selv om det var relativt kort varsel, SANDVIKA RENGJØRINGBYRÅ klarte å gjøre veldig bra jobben i god tid til avtalt pris.

V. Andreev
V. Andreev

Selv om det var relativt kort varsel, SANDVIKA RENGJØRINGBYRÅ klarte å gjøre veldig bra jobben i god tid til avtalt pris.

brand
brand
brand
brand
brand
brand