Trustpilot

Profesjonell: rengjøring av møbler

Få polstrede møbler til å skinne som nye med vår profesjonelle rengjøringstjeneste. Våre eksperter fjerner effektivt smuss, flekker og lukt, og bevarer samtidig møblenes tekstur og farger. Forlenge levetiden til dine møbler på en kostnadseffektiv måte. Bestill rengjøring av møbler i dag!

Ring Oss:

Rengjøring pris

Fyll ut skjemaet og få tilbudet

  Navn (Obligatorisk)

  Telefonnummer (Obligatorisk)

  Epost (Obligatorisk)

  Postnummer

  Melding (Obligatorisk)

  Lære mer om rengjøringsprosess for myke møbler med Sandvika
  renseri av stoppede møbler
  • Tørr dyprengjøring (ved hjelp av utstyr for tørrengjøring)
  • Møbelrengjøring av høy kvalitet begynner med en god forberedelse. (Arbeidsplassen klargjøres slik at hverken møbelet, eller gjenstander rundt det, blir ødelagt). Det blir tatt vurderinger i forhold til materiale, hvor flekker er plasser, rengjøringsmetode og valg av riktige rengjøringsmidler. Støv, sand, midd og hår fjernes fra stoffet ved hjelp av utstyr for tørrengjøring
  • Våt dyprengjøring utføres
  • Anskelige flekker behandles med spesielt utvalgte rengjøringsmidler. Praying av hele møbelet. (Hele møbelet blir sprayet med et spesielt utvalgt, økologisk, rengjøringsmiddel). Spraying av hele møbelet. (Hele møbelet blir sprayet med et spesielt utvalgt, økologisk, rengjøringsmiddel)
  • Kombinert rengjøring
  • Skrubbing. (Mekanisk skrubbing av møblene med en ren børste. Smuss skylles vekk ved hjelp av spesifikt utstyr). Desinfeksjon ved behov.
  • Impregnering
  • I tillegg tilbyr vi impregnering etter tekstilrens. Prisen på tjenesten starter fra 250 kr + MVA

  Beskytt helsen din!

  For optimale resultater er profesjonell rengjøring av møbler avgjørende. Rengjøring av møbler er en spesialisert prosess som gjenoppretter utseendet og friskheten til møblene dine. I motsetning til generelle rengjøringsmetoder, krever møbelrengjøring ekspertise og oppmerksomhet på detaljer. Hvert møbel har unike materialer, teksturer og flekker, som krever spesifikke teknikker og produkter for effektiv rengjøring. Vår profesjonelle møbelrengjøringstjeneste er skreddersydd for å møte disse faktorene, og sikrer eksepsjonelle resultater. Med vår ekspertise bringer vi tilbake skjønnheten til møblene dine, uavhengig av tilstand eller materiale. Stol på våre dyktige fagfolk for å levere grundig og tilpasset rengjøring som vil overgå dine forventninger. Forbedre levetiden og estetikken til møblene dine gjennom vår dedikerte møbelrengjøringstjeneste i dag.

  Riktig utstyr + riktig produkter + riktige metoder+ erfaring = Rens av møbler

  Rengjøringstid Ca. 1-2 timer
  Tørketid Inntil 1 dag
  Rengjøringsmetode Ved hjelp av dypkjemkialier
  Rengjøringsprodukter Miljøvennlig
  Utstyr Vaskeutstyr
  Pris Fra 360 kr
  Ekstra: impregnering Fra 250 kr + MVA

  Hvorfor det er bra å velge SVRB

  Eiere av enhver møbel vil møte på de samme utfordringene; trekke om møbelet, bytte ut hele møbelet eller rengjøre møbelet på en alternativ måte. For å gjenopprette det opprinnelige utseende til et eksisterende møbel, er det viktig å vite fordelene med profesjonell rengjøring hjemme.

  For beste resultater, velg profesjonelle tjenester for rengjøring av møbler. Ekspert innen rengjøring av møbler sikrer utseende og friskhet til møblene dine blir gjenopprettet. Med skreddersydde løsninger for ulike materialer, teksturer og flekker, forlenges levetid til møblene dine gjennom profesjonell rengjøring. Stol på en pålitelig rengjøringsbyrå til å vedlikeholde rengjøringen av møblene dine slik at du kan nyte den originale sjarmen og kvaliteten. Utforsk fordelene med profesjonell rengjøring av møbler i dag for enkel og kostnadseffektiv gjenoppretting.

  01
  – Fornyet farge
  – Ikke nødvendig å transportere møbelet
  – Miljøvennlig og ingen sterk lukt

  03
  – Fjerner støv og vanskelige flekker
  – Fjerner ubehagelig lukt
  – Eliminerer støvmidd og andre allergener

  01
  – Fornyet farge
  – Ikke nødvendig å transportere møbelet
  – Miljøvennlig og ingen sterk lukt

  02
  – Forlenger levetiden til møblene
  – Sparer deg tid og energi
  – Det koster vanligvis mindre enn å levere møbelet til et renseri

  03
  – Fjerner støv og vanskelige flekker
  – Fjerner ubehagelig lukt
  – Eliminerer støvmidd og andre allergener

  Indikatorene avhenger selvfølgelig av typen flekker, typen møbelstoffer og hvor lenge flekkene har sittet. Fordi rengjøring forlenger levetiden til polstrede møbler, anbefales det å utføre denne prosedyren med jevne mellomrom. Etter en våtrengjøring hjemme kan møblene brukes som vanlig etter 8-24 timer.
  Hvis du bestemmer deg for å rengjøre møbelet ditt hjemme, krever det at du har nok kunnskap, da bruk av feil produkter og metoder kan forverre situasjonen. Dersom du prøver å fjerne en flekk med vanlige rengjøringsmidler, kan en liten flekk bli større og i verste fall misfarge møbelet.

  Spar tid! Spar penger!

  Hvis du bestemmer deg for å rengjøre møbelet ditt hjemme, krever det at du har nok kunnskap, da bruk av feil produkter og metoder kan forverre situasjonen. Dersom du prøver å fjerne en flekk med vanlige rengjøringsmidler, kan en liten flekk bli større og i verste fall misfarge møbelet

  Her en noen tips til hvordan du kan forlenge levetiden til møbler etter rengjøring.

  I tillegg til å rengjøres møblene, er det viktig å ikke skade dem. Derfor er det viktig å vite hva slags rengjøring som kreves for et bestemt møbel, og hvilke resultater en kan forvente.

  Dersom du søler væske, er det viktig å umiddelbart tørke opp så mye som mulig med et tørt håndkle. Du kan også bruke våtservietter til å forsiktig fjerne flekker. Hvis dette ikke lar seg gjøre, burde du ta kontakt med et renseri. Ikke bruk møblene til å sove på, dersom det ikke er ment for det.

  Vær først og fremst oppmerksom på å ikke utsette møblene for direkte sollys. Hvis dette ikke lar seg gjøre, prøv å minimere sollyset så mye som mulig. Noen møbelstoffer er følsomme for UV-stråling, og kan resultere i at fargen falmer

  Rens av møbler

  Prøv å rengjøre møblene minst en gang i måneden ved å støvsuge dem, og vær spesielt oppmerksom på mellomrommene mellom putene. Etter å ha støvsuge møblene kan du også gå over med et fuktig håndkle

  Ikke bruk møblene til å sove på, dersom det ikke er ment for det. Slik intensiv bruk vil forårsake bulker og misforming av putene. Dersom dette allerede er et problem, burde du kontakte fagfolk for hjelp. Det er lurt å rette opp i feilen så fort som mulig, da reparasjon av møblene kan koste mer over tid