Trustpilot
rengjøring av skuffer

Daglig renhold

Forbedre arbeidsmiljøet og imponer besøkende med daglig renhold

Daglig renhold forbedrer arbeidsmiljøet, trivselen og helsen til ansatte, samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk for besøkende. Våre dedikerte renholdere er kjent med lokalene, dine behov og krav til renhold, og sikrer effektivitet og høy kvalitet. Vi tilbyr daglig renhold som inkluderer gulvrengjøring, møbelpleie, overflaterengjøring og søppeltømming. Du har fleksibiliteten til å velge hva som skal rengjøres og hvor ofte, enten det er daglig, ukentlig eller månedlig.

Vi legger stor vekt på et inkluderende og profesjonelt arbeidsmiljø. Våre renholdere har faste arbeidskontrakter med gode vilkår. De har gjennomgått omfattende renholdsopplæring, bærer HMS-kort til enhver tid og er autorisert av Arbeidstilsynet.

daglig renhold

Hvorfor bestille rengjøringstjenester hos SVRB?

Hvis du har behov for rengjøring, rengjøring av leiligheter eller hushjelp, er vi ganske enkelt den beste og mest praktiske rengjøringstjenesten der ute. Vi vet at du vil ha den billigste rengjøringen av huset mens du fremdeles har tillit til at du vil motta en renholder som er grundig og profesjonell, med stor oppmerksomhet på detaljer. Når du registrerer deg for en praktisk husrengjøringsplan, tar vi sikte på å tilby deg akkurat det.

  • Vettede og bakgrunnssjekkede fagfolk.
  • Støttet av Handy Happiness Garanti.
  • Vennlig 24/7 kundeservice
  • Rimelig pris på forhånd