Trustpilot

Daglig renhold

Godt daglig renhold på arbeidsplassen bedrer arbeidsmiljø, trivsel og helse for de ansatte og gir et godt og profesjonelt inntrykk for besøkende. Du som kunde får faste renholdere som kjenner lokalet, dine behov og krav til renhold, slik at renholdet kan utføres effektivt og med høy kvalitet.Daglig renhold inkluderer som oftest rengjøring av gulv, inventar, overflate og tømming av søppel. Du bestemmer selv hva og hvor mye som skal rengjøres og hvor ofte du ønsker rengjøring, enten om det er daglig, ukentlig eller månedlig.

Et inkluderende og profesjonelt arbeidsmiljø er viktig for oss, derfor har alle renholdere faste arbeidskontrakter med gode vilkår. De har også fått god renholdsopplæring, bærer til enhver tid HMS kort og er autorisert av Arbeidstilsynet.

Hvorfor bestille rengjøringstjenester hos SVRB?

Hvis du har behov for rengjøring, rengjøring av leiligheter eller hushjelp, er vi ganske enkelt den beste og mest praktiske rengjøringstjenesten der ute. Vi vet at du vil ha den billigste rengjøringen av huset mens du fremdeles har tillit til at du vil motta en renholder som er grundig og profesjonell, med stor oppmerksomhet på detaljer. Når du registrerer deg for en praktisk husrengjøringsplan, tar vi sikte på å tilby deg akkurat det.

  • Vettede og bakgrunnssjekkede fagfolk.
  • Støttet av Handy Happiness Garanti.
  • Vennlig 24/7 kundeservice
  • Rimelig pris på forhånd