Trustpilot

Tepperenseri  og rengjøringstjenester

Riktig leppepleie er vår ekspertise. Ved å stole på vårt profesjonelle team hos Sandvika Rengjøringsbyrå As, vil du ikke bare spare tid og penger, men også beskytte teppene dine mot mulige skader og sikre at de blir i god stand i lang tid.

Bestill en tjeneste:

Fyll ut skjemaet og få tilbudet

Legg inn bestilling

  Navn (Obligatorisk)

  Telefonnummer (Obligatorisk)

  Epost (Obligatorisk)

  Hente- og leveringsadresse

  Melding (Obligatorisk)

  Teppepleie

  Rengjøring av tepper – 265 NOK/m²
  (støvsuging; forbehandling og spesialbehandling; vask; skylling; tørking; rensing av frynser)

  Minimumspris 645 NOK – pr. teppe

  Du kan bestille mye mer

  Rengjøring av langhårete tepper

  320 NOK/m2

  Fjerning av flått

  Anbefales for personer med astma og allergi

  150 NOK/m2

  Fjerning av lukt

  En profesjonell og effektiv måte å kvitte seg med nesten alle ubehagelige lukter

  150 NOK/m2

  Ozonbehandling

  Anbefales for kunder med tepper som er tilsmusset med organiske materialer

  250 NOK/m2

  Impregnering, vanntetting

  Impregnering beskytter teppene noe mot skitt og gjør dem lettere å rengjøre

  99 NOK/m2

  Transport

  200 NOK/m2

  Tepper som er mindre enn 1 m² regnes som 1 m² tepper. Silke- og viskose tepper aksepteres betinget og på kundens eget ansvar. Kunden som leverer teppet sitt til Tepperenseri godtar vilkårene og betingelsene.

  Alle priser gjelder eks MVA

  Tepper mindre enn 1 kvadratmeter anses areal på 1 kvadratmeter. Silke- og viskose tepper aksepteres kun på kundens eget ansvar.
  Ved å overlevere teppet til vaskeriet godtar kunden disse vilkårene

  Tepperensprosess

  Rister

  Rensing

  Skuring

  Sentrifugering

  Tørking

  Rister

  Rensing

  Skuring

  Sentrifugering

  Tørking

  VÅRE TJENESTER

  • Teppenes Renhet Garanti
  • Vi forplikter oss til å returnere teppene dine lysere og renere enn noensinne. Vi kan takle selv de mest inngrodde flekkene, fra vin til sjokolade og blod. I tillegg bruker vi spesialutviklet teknologi fra USA for å fjerne uønskede lukter som kan oppstå i teppene.
  • Helse og Sikkerhet
  • Vår rengjøringsprosess ikke bare sikrer rene tepper, men garanterer også fjerning av støvmidd og andre allergener, inkludert dyrehår og hudceller. Våre rengjøringsmidler er svært effektive, men skånsomme, og er godkjent av dermatologer for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner. Vi bryr oss om både teppene dine og din helse.
  • Sikkerhet og Miljø
  • Alle kjemikaliene oppfyller de strengeste europeiske sikkerhetsstandardene. Våre spesialister jobber alltid med passende verneutstyr for å sikre en trygg og miljøvennlig arbeidsplass. Vi legger også stor vekt på at teppene dine returneres i god stand, bevare fargene og teksturen.
  • Sandvika Rengjøringsbyrå As
  • Det er ikke bare navnet vårt, det er vår forpliktelse og målsetting. Vi vokser kontinuerlig og forbedrer oss for at dine tepper alltid skal være rene og vakre!

  Mer om tepperens

  Vårt spesialområde er kjemisk rensing av tepper. Ved å bruke høykvalitets rengjøringsmidler og sikre helse- og utstyrs metoder, rengjør vi ull- og syntetiske tepper, tepper, samt orientalske tepper.

  Fordeler med tepperensing og vask

  FJERNING AV FLÅTT

  Anbefales for de med allergier eller astma. Teppet rengjøres først grundig, deretter behandles det med en spesiell løsning som effektivt fjerner flått og allergener. Effektivt i 6-9 måneder. Det anvendte produktet er ikke-giftig, luktfritt og har ingen skadelig virkning på mennesker, dyr og planter.

  IMPREGNERING

  Tepper er ofte utsatt for skitt i lange perioder. Impregnering beskytter teppene mot skitt, men viktigst av alt, gjør dem enklere å rengjøre.
  Vi bruker høykvalitets fluorkjemisk impregnering, designet for bruk med tepper og tepper. Impregneringen danner et usynlig beskyttelseslag som beskytter fibrene mot inngrodd smuss. Regelmessig støvsuging, riktig vedlikehold og jevnlig grundig rengjøring vil forlenge impregneringens varighet.

  OZONBEHANDLING

  Anbefales for kunder med tepper som er tilsmusset med organiske materialer, som urin, oppkast, mugg, sopp, røyklukt eller svettelukt, samt dyrelukt.
  Med profesjonell OZON-generator og en spesialkammer der teppet plasseres, gir vi 100 prosent garanti for fjerning av ubehagelige lukter og virus, bakterier, allergener – flått, støv og andre irriterende mikroorganismer.

  FJERNING AV LUKTER

  Vi tilbyr en profesjonell og effektiv måte å bli kvitt nesten alle ubehagelige lukter på. Samtidig fraråder vi bruk av et bredt spekter av luktnøytraliserende midler, som virker svært kortvarig eller til og med forsterker den ubehagelige lukten.
  Først fjerner vi kilden til lukten fra teppet, for eksempel matrester, skum, oppkast eller urin. Deretter bløtlegges teppet i flere timer i et kjemisk bad som er tilpasset luktkilden, og som reagerer med duftstoffet og avbryter bakterie- og soppvekst eller gjæring.

  FJERNING AV BØRSTER OG HÅR

  Våre kjæledyr legger ofte igjen mye børster eller hår på teppene, som ikke kan fjernes 100 prosent ved vanlig vask.
  Som et resultat tilbyr vi våre kunder en ekstra tjeneste for fjerning av børster og hår, som utføres manuelt ved hjelp av spesielle samleapparater.

  01
  Henting og vurdering av tepper
  Først fastsetter vi teppets sammensetning og velger den mest hensiktsmessige rengjøringsmetoden for å bevare teppets tilstand og utseende.

  03
  Våtrengjøring
  Ved hjelp av spesialisert utstyr fjerner vi flekker grundig, rengjør teppene nøye med børster og skyller dem rikelig.

  05
  Levering
  Vi returnerer teppene dine uten ekstra kostnader, med et smil og gir deg råd om videre tippesikring. Ingen flekker!

  01
  Henting og vurdering av tepper
  Først fastsetter vi teppets sammensetning og velger den mest hensiktsmessige rengjøringsmetoden for å bevare teppets tilstand og utseende.

  02 

  Støvsuging og avstøving
  Med industriell utstyr oppnår vi det som vanlige støvsugere ikke kan – fjerning av all jord, støv og hårrester.

  03
  Våtrengjøring
  Ved hjelp av spesialisert utstyr fjerner vi flekker grundig, rengjør teppene nøye med børster og skyller dem rikelig.

  04 

  Tørking
  Vi fremhever rengjøring resultatene grundig ved å tørke og børste teppene nøye før vi returnerer dem til deg som kunde.

  05
  Levering
  Vi returnerer teppene dine uten ekstra kostnader, med et smil og gir deg råd om videre tippesikring. Ingen flekker!

  Våre tilleggstjenester for teppe sikkerhet inkluderer:

  – Impregnering av tepper
  – Kjemisk tepperens med antiallergiske midler

  KJEMISK TEPPERENSING

  Vår anvendte teknologi for kjemisk tepperens gjør det mulig å fjerne ikke bare ulike flekker, men også opptil 99 % av inngrodd uønsket lukt. Sandvika Rengjøringsbyrå As lykkes med å fjerne:

  Vin, kaffe, blod, fett, lim, maling, blekk, tyggegummi, voks, skosmurning, harpiks og andre flekker.

  Mugg, fuktighet, røyklukt, mugg, fermenterende matrester, melkeprodukter, avføring, urin og mange andre uønskede lukter.

  BRUKTE RENGJØRINGSMIDLER

  Vi bruker kun trygge rengjøringsmidler som oppfyller EU-kravene. For allergiske kunder tilbyr vi spesialrengjøring med antiallergiske midler som ikke irriterer huden eller luftveiene.

  DERMATOLOGISK TESTET

  Våre metoder er dermatologisk testet og er trygge ikke bare for deg, men også for miljøet. I tillegg til rengjøring fjerner vi også midd og forhindrer deres reproduksjon.

  BESKYTTER FIBER MOT SLIT OG BLEKING

  Våre rengjøringstjenester gjenoppliver ikke bare teppene, men forlenger også levetiden deres. Vi impregnerer også fibrene for bedre beskyttelse mot slitasje og bleking.

  GARANTERER FRIHET FRA ALLERGIER

  Våre tjenester garanterer langvarig beskyttelse mot allergier – ulike skadelige organismer fjernes ikke bare under rengjøring, men det settes også en stopper for deres reproduksjon i opptil 7 måneder.

  Anmeldelser om oss

  Spørsmål og svar på ofte stilte spørsmål

  Må jeg levere teppet selv, eller kan deres selskap hente det?

  Du kan enten levere teppet selv eller bestille henting som en ekstra tjeneste mot et tillegg i prisen.

  Må jeg avtale på forhånd hvis jeg vil levere teppet for rengjøring?

  Nei, du kan levere teppet i våre åpningstider uten forhåndsavtale.

  Når betaler jeg for tjenesten?

  Betaling skjer når du henter det rensete teppet. Eller ved levering 

  Renser dere bare tepper?

  Vi rengjør tepper, tepper løpere, gardiner, og lignende.

  Tar dere imot alle typer tepper?

  Ja, vi tar imot alle typer tepper, uavhengig av materiale, veving og størrelse.

  Hvor lang tid tar det å få tjenesten?

  Vanligvis tar det en uke. Hvorfor så lang tid? Selv om vi noen ganger kan levere teppet tidligere, avhenger tjenestens varighet hovedsakelig av teppets skittenhetsnivå og antall tepper vi har til rengjøring. Selv om folk blir mer bevisste på renslighet og rengjør tepper minst en gang i året, mottar vi fortsatt tepper som ikke er blitt rengjort på mange år eller tepper med spor etter valpens små uhell. I slike tilfeller tar det tid å gjenopprette teppets tidligere tilstand.

  Fjerner dere alle flekker og urenheter under rengjøringen?

  Flekker er en del av livet, og det er ikke alltid mulig å fjerne dem helt. Noen ganger kan det virke som om de er borte, men det kan fortsatt være et spor igjen. Imidlertid gjør vi vårt beste for å fjerne alle flekker og urenheter. (Dette er også grunnen til at tjenesten tar en uke).

  Det er viktig å huske at effektiviteten av flekkfjerning avhenger av flekkens opprinnelse, eventuelle tidligere forsøk på å fjerne den, materialet, og hvor lenge urenheten har sittet i teppet. Derfor er det viktig å ta vare på teppet ditt ved å støvsuge regelmessig, fjerne flekker og større urenheter umiddelbart og rense teppet minst en gang i året.

  Kan dere fjerne ubehagelige lukter fra teppet?

  Luktproblemer behandles på samme måte som flekker. Hvis teppet er nylig blitt utsatt for forurensning (ofte fra kjæledyr eller mennesker), kan hovedrengjøringen vanligvis fjerne luktene. Imidlertid, hvis urenheter har vært til stede i teppet i flere dager eller uker, kan ekstra tiltak være nødvendig for å nøytralisere luktene fullstendig.

  Renser dere teppene tørt?

  Nei, vi renser ikke tørt.

  Jeg har et vått teppe. Kan jeg levere det slik, eller må jeg tørke det først?

  I slike tilfeller er det best å levere teppet vått så snart som mulig. Det kan være vanskelig å tørke veldig våte tepper skikkelig hjemme. Å prøve å tørke dem for lenge kan skade teppet og føre til ubehagelige lukter, som igjen kan kreve ekstra tiltak og kostnader for å nøytralisere luktene.

  Kan dere rense ulltepper?

  Ull kan ikke bli vått! Alle som tror dette, bør slutte å bekymre seg for å skade håret sitt. Ull er hår – saue-, geite-, lama-, kamel-hår og lignende. Og de har samme struktur som menneskehår.

  Vann vil ikke skade håret. Denne myten oppsto sannsynligvis på grunn av dårlige erfaringer med vasking av ullgensere, som kan krympe eller bli filtrert. Imidlertid er tepper og klær forskjellige. Tepper har en tett veving, spesielt knyttede tråder som gir teppets dimensjonale stabilitet, så du kan trygt vaske ulltepper selv i store mengder vann.

  Vil teppet mitt bli ødelagt og miste formen hvis det rengjøres?

  Det kan skje, men bare hvis teppet allerede ser ut som en “lappeteppe” eller hvis teppet har vært i bruk i mange år og limene har begynt å smuldre opp, noe som gjør det mindre solid. Slike mekaniske skader er irreversible og fører til at teppet mister sin fasthet.

  Riktig og nødvendig rengjøring, vasking og tørking av teppet gir vanligvis ingen endring i form eller tekstur.

  Er det nødvendig å unngå å bløte teppematter for mye?

  80-90 prosent av teppene som tilbys i markedet vårt har ingen problemer med vann, og det vil si at det ikke skader dem. Dette gjelder for håndvevde tepper, de fleste mekanisk produserte tepper og nesten alle østlige tepper (fordi deres teppe bunner og materialer er like).

  Teppe etiketten min sier at det ikke kan vaskes i vann eller rengjøres kjemisk. Hva skal jeg gjøre?

  Dessverre angir etiketten på mange tepper i vårt marked slike vedlikeholdskrav. Dette gjelder ofte for limte tepper med en bunn av bomull (grå eller hvit) med limede striper rundt. Slike tepper kan inneholde dårlig kvalitet, slim, benmel eller beinlim, noe som kan føre til at teppet mister formen, selv om det er i bruk.

  Vanligvis anbefaler ikke produsenter å rense eller vaske disse teppene av hensyn til limet. Imidlertid tar vi imot slike tepper for rengjøring, men advarer om at de KAN miste formen, slå seg sammen eller deformere seg.

  Kan teppe krympe?

  Ja, teppet kan krympe. Ifølge standarden kan vasket tepper krympe opptil 5 prosent. Dette skjer alltid når teppet blir utsatt for fuktighet. Du må være forberedt på dette når du kjøper tepper. Imidlertid fører vasking med vann ikke nødvendigvis til større krymping enn andre rengjøringsmetoder der teppet blir utsatt for fuktighet.