Trustpilot
Windows rengjøringstjenester

Rent vann vindusvask

Vi vet at vindusvask er en stressende oppgave da det er vanskelig å ikke etterlate striper og få vinduer til å skinne. Å vaske vinduer gir ikke mye glede, spesielt når det begynner å regne om noen dager. Derfor er Sandvika her for å ta over vinduspussoppgaven og gjøre livet ditt enklere. Vårt rengjøringsfirma bruker et profesjonelt rent vannvindusrengjøringssystem som filtrerer vann fra springen gjennom et rensesystem for å fjerne alle de naturlige mineralene. Denne teknologien for rengjøring av vinduer blir noen ganger beskrevet som rengjøring av avionisert vann på grunn av hvordan vannet filtreres.

Rent vannteknologi

Med avionisert vann vindusrengjøringsteknologi kan vinduer stå våte, og de vil tørke, bli skinnende og rene. Renvannsteknologi er en profesjonell og miljøvennlig løsning for å rengjøre vinduene dine uten sterke kjemikalier.

Hvorfor tørker ikke profesjonelle vindusvaskere vinduene? Siden ingen kjemikalier påføres vinduer, er det ikke nødvendig å rengjøre noe, da vann kan tørke raskt naturlig. Rengjorte vinduer dekker til med et antistatisk belegg som gjør at vinduene holder seg rene lenger.

Dessuten lar renvannsteknologien rengjøringsteamet bruke færre verktøy enn en standard vindusrengjøring, som ikke riper eller forårsaker skade på kjemisk sensitive overflater på vinduene hjemme eller på arbeidsplassen.

vindusvask

Hva er rent vann?

Rent vann er vann som er skapt av alle urenheter. Vi vet alle at drikkevann består av hydrogen og oksygen (H2O); dessuten har den også forskjellige mineraler som skiller vann.

Når det kommer til rengjøring, fordamper ikke vannmineraler som kalsium og magnesium under tørking, noe som etterlater hvite flekker på overflatene dine. Rent vann brukes i rengjøringsbedrifter siden det er fritt for mineraler og lar overflater tørke skinnende rent og skinnende rent.

Rengjøringsfunksjoner for avionisert vannvinduer

vindusvask
  • Dekker vinduer med et antistatisk lag
  • Etterlater vinduer rene og skinnende
  • fjerner smuss og pollenopphopninger
  • Miljøvennlig
  • Ivaretar personvernet og reduserer forstyrrelser
  • Mer kostnadseffektivt enn de tradisjonelle metodene

Hvorfor velge Sadvika?

Sandvika tilbyr profesjonell vindusvask med Unger Hydropower rengjøringssystemer. Vi er her for å tilby de billigste vinduenespusstjenestene samtidig som vi lar vinduene dine være rene og skinnende.

  • Kvalifiserte og bakgrunnssjekkede fagfolk.
  • Støttet av Handy Happiness Guarantee.
  • Vennlig 24/7 kundeservice
  • Rimelig pris på forhånd